Denne applikasjonen krever at Javascript er slått på.

Hjelp til innlogging

For å logge inn ved hjelp av Produsentregisteret sin tjeneste for pålogging trenger du:

  • Produsentnummeret ditt
  • Passord

Slik logger du inn
Skriv inn produsentnummeret og passordet ditt. Klikk den grønne «Logg inn»-knappen. Du skal nå være innlogget til nettstedet. Merk at produsentnummeret har 10 siffer, og at det skrives som et tall uten noen mellomrom eller skilletegn.

Du kan logge inn til disse nettstedene med brukernavn og passord fra Produsentregisteret. Merk at noen nettsteder krever at du i tillegg er medlem, leverandør eller har inngått særskilt avtale for å få tilgang.

Dersom du har glemt ditt passord, kan du få det tilsendt på SMS eller e-post ved å klikke her. Passord kan kun sendes dersom det på forhånd er registrert et mobiltelefonnummer eller e-post i Produsentregisteret eller Brønnøysundregistrene.

Dersom du har glemt eller vil ha hjelp til å finne produsentnummeret ditt, så kan du klikke her.

Følg instruksjonene for nettleseren din for å fjerne lagrede passord:

Firefox
Følg instruksjonene til Mozilla

Chrome
Følg instruksjonene til Google

Opera
Følg instruksjonene til Opera

Safari
Følg instruksjonene til Apple

Internet Explorer
Følg instruksjonene til Microsoft

Produsentregisterets pålogging bruker produsentnummeret ditt som brukernavn når du skal logge inn som produsent til beskyttede nettsteder. Du får produsentnummer når din landbruksbedrift knyttes til en eiendom der det drives vanlig jordbruksproduksjon. Kontakt ditt landbrukskontor for hjelp til dette, eller klikk her hvis du ønsker vår bistand.

For å se Produsentregisterets personvernerklæring, klikk her.